Hartige eimuffins

Hartige eimuffins

Benodigdheden
Koekenpan
Snijplank en mes
Kom
12 Cupcakevormpjes
Oven

Prep 15 mins
Cook 20 mins
Ready-in 35 mins
Yields 12 personen

Ingredients

1 ui
2 tenen knoflook
2 tomaten fijn gesneden
2 wortels fijn gesneden
1 stengel bleekselderij
1/4 stuk bloemkool of ander restje groenten
100 gram parmazaanse kaas (optioneel)
15 olijven
5 zongedroogde tomaten (optioneel)
6 eieren
naar smaak: peper, zout en evt. kruiden zoals tijm, oregano

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  2. Snijd alle ingrediënten fijn. Bak in een pan even kort de ui, knoflook en groenten. Doe dit vervolgens in een kom en voeg alle ingrediënten toe, behalve de eieren.
  3. Maak de eieren kapot in een aparte kom en kluts deze. Voeg dit vervolgens bij het mengsel van stap 1. Goed roeren.
  4. Giet het mengsel in 12 cupcakevormpjes en bak deze af in de oven, 20 minuten op 175 graden C.