EXCLUSIEVE GRATIS MASTERCLASS

29-11 | 20.00 uur

Creëer jouw healthy gameplan 2024

breng jouw fitheid en presence next level

Days
Hours
Minutes
Seconds
Ai.. net te laat. De Masterclass is al geweest.

Wil jij van 2024 JOUW jaar maken?

Sinds 2011 heb ik met heel veel verschillende vrouwen gewerkt en ik zie vaak dezelfde ‘fout’ als het gaat om het streven naar minder kilo’s en meer energie. Namelijk: ze doen maar wat. 

Is dit herkenbaar voor je? 😅

 

Als je van het nieuwe jaar een succes wilt maken, dan is het essentieel dat je tijd maakt voor jouw Healthy Gameplan 2024. Want hoe kun je resultaat verwachten als je niet weet wat je te doen staat?

 

Ben jij klaar om serieuze stappen te zetten met jouw gezondheid vanuit een heldere strategie met mijn unieke methode die bewezen effectief is? Zodat je meer zelfvertrouwen, energie én blijheid creëert voor jezelf en waar ook de mensen om je heen van mee profiteren? Meld je dan hier aan.

In deze Masterclass ontdek je:

Maak gebruik van deze mogelijkheid om van mij te leren hoe je een  werkelijke transformatie kunt maken door middel van een serieus plan. Het is belangrijk dat je hierbij ook open staat om verder te kijken dan alleen naar jouw voeding

Kun je er niet live bij zijn? Meld je aan en ontvang de replay in je inbox! 

De 3 Sleutels tot Gezondheid

Deze 3 sleutels tot optimale gezondheid mogen niet in jouw Healthy Gameplan 2024 ontbreken

Voeding voor Vrouwelijk Succes

Hoe vrouwen hun doelen wél halen zonder zichzelf uit te hongeren

De Reis van Carmen

Hoe Carmen moeiteloos 13 kilo afviel en van strijden naar stromen ging

Behoud Balans & Verlies Gewicht

Hoe je voorkomt dat je uit balans raakt en je lijf stagneert in gewichtsverlies

Wat anderen zeggen

"Every journey starts
with a single step"

Over Marloes

Marloes Mulder is een toegewijde Premium Health Coach met 15 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen naar een gezonder, energieker leven. 

Met haar passie heeft ze meer dan 2500+ vrouwen geholpen naar fit en energiek lijf. Dat doet ze door haar unieke en holistische F.A.N.T.A.S.T.I.E.Z. Methode te gebruiken. 

Marloes is enthousiast over gezonde voeding en geniet net zoveel van koken als van uit eten gaan. Ze is dol op homemade Italiaanse tiramisu en een goed glas pino grigio. 

Ze gaat helemaal ‘aan’ op het empoweren van vrouwen om hun volledige potentieel te bereiken, zowel in hun professionele als persoonlijke leven. Dit doet zij door vrouwen te helpen met haar aanstekelijke energie en passie. 

Marloes heeft een verfrissende kijk op voeding en aandacht voor jou als persoon, waardoor jij een echte transformatie kunt gaan doormaken.

Wil jij dit ook?

Er zijn 3 belangrijke dingen die vrouwen doen die blijvend succesvol zijn afgevallen en een fijne, stabiele energie hebben gedurende de dag, zonder dat ze terugvallen.

En JA dit is ook voor jou mogelijk. Zelfs als je nu nog geen idee hebt hoe en dit totaal nog niet voor je ziet.

Misschien voel je je nu onzeker, mogelijk wat te zwaar, moe en is de bekende after-lunch dip jou op het lijf geschreven. Ook kan het zomaar zijn dat je last hebt van een opgeblazen ‘ik-lijk-wel-6-maanden-zwanger-buik’ en voel je je hormonaal niet lekker in balans. Misschien voel je je zelfs gevangen in je eigen lichaam.

Ben jij klaar om hier doorheen te breken?

GRATIS Masterclass Creëer Jouw Healthy Gameplan 2024

WEDNESDAY 29 NOV 20.00 UUR

Breng jouw fitheid en presence next level

Ben jij klaar om serieuze stappen te zetten met jouw gezondheid vanuit een heldere strategie met mijn unieke methode die bewezen effectief is? 

Zodat je meer zelfvertrouwen, energie én blijheid creëert voor jezelf zodat jij je niet langer verstopt, maar weer helemaal in je kracht gaat staan. 

WOENSDAG 29 NOV 20.00 UUR