Eiwrap
Benodigdheden:
Grote kom en vork
Bakpan / koekenpan
Plank en mes
Ingredients
Instructions
- Breek de eieren in een kom en kluts deze door elkaar. Voeg naar smaak wat kruiden toe: zoals peper, rozemarijn, bieslook, tijm en kaneel. Het hoeft niet allemaal, je kan er ook een paar uitkiezen. Gebruik ongeveer ¼ theelepel per soort. Smelt een eetlepel kokosvet of olijfolie in de pan en bak de eieren als een grote pannenkoek mooi licht bruin aan beide kanten.
- Terwijl jouw ei zachtjes staat te pruttelen was en snijd je ondertussen de groenten in hele kleine stukjes (dat rolt straks makkelijker op) en doe dit in een kom. Voeg de hüttenkäse toe.
- Doe jouw ei op een groot bord en zie dit nu als een wrap. Je gaat deze nu vullen met de groenten en de hüttenkäse.
- Rol de wrap op en eet smakelijk!
Additional Notes
In plaats van de hüttenkäse kan je ook fetakaas gebruiken. Fetakaas is veel vetter, gebruik in dat geval 50 gram. Fetakaas combineert erg lekker met een paar olijven.
Houdt je niet van kaas? Vervang de hüttenkäse door 50 gram noten naar keuze of 75 gram vlees, vis of kip naar keuze.
Past al je vulling niet in de wrap? Geen probleem, eet de rest als salade er bij.