Avocado chocoballetjes

Avocado chocoballetjes

Benodigdheden
Een grote kom en een vork

Category Tussendoortje
Prep 10 mins
Cook 60 mins
Ready-in 70 mins
Yields 6 porties

Ingredients

1 avocado
100 gram blauwe bessen
1 eetlepel pure cacao
1 eetlepel agavesiroop of ahornsiroop of kokosbloesemsuiker
3 eetlepels amandelschaafsel

Instructions

  1. Schil de avocado en prak deze fijn met een vork in een kom.
  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve het amandelschaafsel.
  3. Zorg dat je het amandelschaafsel in een apart kommetje hebt. Rol nu met je handen kleine bolletjes (formaat bitterbal). Dit plakt wel erg maar vervolgens doe je het balletje door het amandelschaafsel.
  4. Rol totaal 6 balletjes en zet deze op een bordje. Doe het bord tenminste 60 minuten in de vriezer. Daarna in de koelkast enkele dagen houdbaar.