Zadenkoek
Benodigdheden
Springvorm
Natgemaakt bakpapier
Oven
Ingredients
50 gram zonnebloempitten
						                        50 gram pompoenpitten
						                        50 gram sesamzaad (en/of chia-, lijnzaad)
						                        25 gram hazelnoten
						                        25 gram amandelen
						                        50 ml kokosolie of roomboter
						                        2 eieren
						                        snufje zout
						                        snuf kaneel, kardemom en/of gemberpoeder
						                        4-5 vijgen (of ca. 50 g rozijnen of cranberries)
						        Instructions
- Verwarm de oven voor op 160°C.
 - Kluts de eieren. Vervolgens alles toevoegen en goed roeren.
 - In een springvorm (23cm) een vel natgemaakt en uitgeknepen bakpapier leggen.
 - Doe het mengsel hierop en smeer het uit.
 - Zet de koek middenin de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
 - Laat afkoelen op een rooster.
 - Snijd de koek in punten of repen.