Amandelbrood

Amandelbrood

Benodigdheden
Grote kom en vork
Oven
Cakeblik

Prep 15 mins
Cook 50 mins
Ready-in 75 mins
Yields 12 porties

Ingredients

400 gram amandelmeel
4 eieren
1/2 theelepel zout (met jodium)
2 eetlepels kokosvet
200 ml karnemelk

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Doe alle ingrediënten bij elkaar in de kom, behalve het kokosvet. Mix dit door elkaar met een vork.
  3. Pak het cakeblik en bekleed het met bakpapier. Vet het bakpapier in met het kokosvet. Doe het mengsel in het cakeblik en zet in de oven op 150 graden voor ongeveer 50 minuten.
  4. Direct het bakpapier verwijderen en af laten koelen.

Additional Notes

Bewaartip
In de koelkast is het enkele dagen houdbaar. Krijg je het niet op binnen enkele dagen? Geen probleem, je kunt dit heel goed invriezen.