Warm havermouttaartje
Benodigdheden
Oven
Snijplank en mes
Kom die overbesteding is
Ingredients
Instructions
- Hak de noten grof. Meng in een schaaltje de havermout, noten en kaneel door elkaar. Voeg vervolgens het water toe. Goed roeren. Niet te veel water: de havermout en noten moeten er niet helemaal in ‘zwemmen’, het moet geen pap zijn, het mengsel moet slechts een beetje vochtig zijn.
- Snijd het fruit en gedroogde fruit van jouw keuze in kleine stukjes en meng door je havermout. Goed mengen! Mijn favoriet hier in zomerfruit van aardbeien, blauwe bessen, frambozen, etc.
- Als topping strooi je er 1 eetlepel kokosrasp overheen
- Zet de oven op 200 graden, zet je kom in de oven en laat je verrassen…
- De oven tovert dit voor jou in 20 minuten om in een heerlijk gezond havermouttaartje!
Additional Notes
Bereidingstip
Je kunt dit gemakkelijk de avond van te voren al klaar maken, afgedekt in de koelkast zetten. ’s Ochtends hoef je alleen maar de oven aan te zetten en je zet jouw havermouttaartje er in. Als je toch bezig bent kan je gemakkelijk een dubbele portie maken, zo heb je ook voor de dag er na je ontbijt al klaar staan.